Skip to Navigation

Info za korisnike portala

Prvi meterološki portal za cijelu Bosnu i Hercegovinu

Weather.ba je prvi bosansko-hercegovački , privatni web portal za pružanje usluga iz područja meteorologije.
Meteo tim Weather.ba djeluje od početka 2012. u cilju kvalitetnog, preciznog , pouzdanog i blagovremenog prezentiranja meteoroloških informacija građanima Bosne i Hercegovine.
Portal Weather.ba sadrži vremensku prognozu za preko 90 lokacija iz Bosne i Hercegovine za narednih šest dana . Detaljni meteo podaci kao što su temperatura , UV index , brzina i smjer vjetra , te količina padavina mjerena u mm , dostupni su za svaki sat tokom dana .

Informacije za korisnike…

“Weather.ba” nije odgovoran ni za jedan oblik materijalne ili bilo koje druge štete nastale vremenskim prilikama , ili nastale na osnovu tačnosti, ispravnosti te kvaliteta informacija koje prezentiramo na našem portalu ili na našoj Facebook stranici.
“Weather.ba” zadržava pravo na promjenu/uklanjanje dijela ili kompletnog sadržaja bez prethodne najave.
“Weather.ba” ne garantuje dostupnost portala nastalog tehničkim i ostalim problemima koji mogu uticati na funkcionalnost servera.
Slike, tesktovi i druge informacije na našim stranicama zaštićene su autorskim i intelektualnim pravima te je preuzimanje istih strogo zabranjeno i zahtjeva pismeno odobrenje.
Linkovi prema drugim portalima...
“Weather.ba” nije odgovoran za sadržaj stranica drugih portala čiji se linkovi nalaze na našim stranicama.
Oglasi...
“Weather.ba” nije odgovoran za reklamni kao i sadržaj oglasa i stranica koje korisnici mogu posjetiti otvaranjem oglasa odnosno stranica. Sadržaj oglasa automatski se generise od treće strane tako da Weather.ba nema nikakav uvid i uticaj na isto.

2017 © Podatke obradio meteo tim weather.ba™

Vrijeme u Evropi Vrijeme u ski centrima Vrijeme na moru Vrijeme na jezerima